Підтримка Путіна в ОРДЛО майже вдесятеро вища за Зеленського - опитування

Підтримка Путіна в ОРДЛО майже вдесятеро вища за Зеленського - опитування

Фото: Associated Press

Двоє пропагандистів Кремля також користуються великою довірою.

Президенту Росії Володимиру Путіну довіряє найбільша кількість мешканців тимчасово окупованих районів Луганської і Донецької областей.

Такі дані наведені у спільному дослідженні Українського інституту майбутнього та "Дзеркала тижня. Україна", проведене за допомогою компанії "Нью Імідж Маркетинг Груп".

Путіна підтримує 11,2% опитаних. За ним йдуть російські пропагандисти Володимир Соловйов (9,1%) і Ольга Скабєєва (6,7%). Убитий 2018-го лідер донецьких бойовиків Олександр Захарченко також у списку симпатій місцевого населення. Після нього йде чинний ватажок терористичної "ДНР" Денис Пушилін - 2,9%. Майже однаковий рівень підтримки у глави МЗС РФ Сергія Лаврова і олігарха Рината Ахметова.

Своєю чергою, президент України Володимир Зеленський набирає 1,3%.

Дослідження проводилося 7-31 жовтня 2019 року методом face-to-face. Було опитано 1606 респондентів: 800 — у непідконтрольної частині Луганської і 806 — в непідконтрольної частини Донецької областей. Для розрахунку порівняльної вибірки були використані офіційні статистичні дані 2014 р., які були скориговані з урахуванням існуючих демографічних даних ВПЛ, які залишили непідконтрольні території. Похибка результатів не перевищує 3,2%.

Відійшли на кілометр: на ділянці Богданівка - Петрівське відбулось розведення сил

Відійшли на кілометр: на ділянці Богданівка - Петрівське відбулось розведення сил

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація