Після бою на Світлодарській дузі український військовий зник безвісти

Після бою на Світлодарській дузі український військовий зник безвісти

Фото: УНІАН

На позиціях бойовиків виявили документи громадян Росії.

Один український військовий 54-ї бригади ЗСУ зник безвістіипісля бою на Світлодарській дузі 18 грудня. Його доля наразі невідома.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив прес-офіцер 54-ї бригади Андрій Іщик.

"Під час вчорашнього бою крім загиблих і поранених, а також контужених, був один зниклий безвісти боєць нашого підрозділу. На жаль, поки його доля невідома. Зараз докладається максимум зусиль, щоб з'ясувати, де він", - сказав він.

Андрій Іщик зазначив, що коли сили АТО потрапили на колишні позиції бойовиків, то виявили там кинуту зброю і документи терористів. Серед них були документи як громадян України, так і Росії. Але немає документів, які свідчили б про те, що там були російські військові.

"Був також паспорт Росії і України на одне і те ж прізвище, його посвідчення "військового" "ЛНР" і довідка про звільнення з місць позбавлення волі", - розповів Іщик.

Нагадаємо, вчора, 18 грудня, бойовики розв'язали запеклий бій із військовими сил антитерористичної операції в районі Світлодарської дуги, що у Донецької області. Бойове зіткнення триває вже більше доби. Українські військові прийняли бій, відкинули сили супротивника та здійснили контратаку у фланг ворога. 

За офіційними даними, загинули принаймні п'ятеро українських військових, ще шестеро отримали поранення, десятеро були контужені чи травмовані.

За даними розвідки, втрати противника склали щонайменше 25 осіб убитими та до 30 поранених.

Більше про ситуацію поблизу Світлодарська дивіться за посиланням → 

Ворог не припиняє наступ на Світлодарській дузі

Ворог не припиняє наступ на Світлодарській дузі

Повʼязані теми:

Наступна публікація