Після ударів "Градами" бойовики зменшили інтенсивність обстрілів. Хроніка АТО

Після ударів "Градами" бойовики зменшили інтенсивність обстрілів. Хроніка АТО

Український військовий / Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Протягом понеділка, 6 листопада, у зоні АТО на Донбасі бойовики зменшили кількість обстрілів до п'яти. Інформації про поранених та вбитих українських військових немає.

"У порівнянні з минулою добою, з опівночі, у районі проведення АТО кількість обстрілів наших опорних пунктів із боку бойовиків дещо зменшилась. Водночас ворог повністю не припинив застосовувати заборонене озброєння. Загалом від початку доби незаконні збройні формування п'ять разів порушили режим тиші. Українські бійці тричі вогнем із піхотного озброєння примушували ворога до миру. Унаслідок бойових дій втрат серед наших військових немає", - констатують у прес-центрі штабу АТО.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики били з 82-міліметрових мінометів по українських військових біля Кримського. А із озброєння БМП - по околицях Луганського. Крім того, під вогонь гранатометів потрапили укріплення сил АТО неподалік Травневого.

На Приморському напрямку проросійські найманці близько опівдня обстріляли українські позиції з великокаліберних кулеметів біля Водяного.

Нагадаємо, в неділю, 5 листопада, бойовики застосували реактивні системи залпового вогню "Град". А в селищі Піски бойовики обстріляли військових медиків та знищили санітарний автомобіль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація