Півсотні обстрілів за добу в АТО: позиції в Авдіївці обгатили з танку, а Широкине з кулеметів

Півсотні обстрілів за добу в АТО: позиції в Авдіївці обгатили з танку, а Широкине з кулеметів

Архівне фото / Фото: Reuters

Проте у Штабі АТО заявляють про стабілізацію ситуації.

У штабі АТО заявляють про стабілізацію ситуації в АТО, зазначивши, що кількість обстрілів позицій Збройних сил України зменшилася.

Загалом станом на шосту ранку 20 березня бойовики здійснили 50 обстрілів, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"26 обстрілів здійснено на Маріупольському напрямку, де по позиціях в районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, зенітної установки, а близько 18.00 двічі долучили ще і артилерію калібру 122. Поруч Павлополя, Широкиного та Гнутового обстріли велися з великокаліберних кулеметів, біля Лебединського з гранатометів, а поблизу Мар'їнки та Красногорівки з мінометів", — йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку по позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, а близько 15.00 здійснив обстріл з танку. Неподалік Невельського ворог обстріляв наші укріплення з мінометів калібру 120, а в районі Зайцевого, Луганського та Кам'янки з гранатометів різних систем та кулеметів.

На Луганському напрямку неподалік Новозванівки російські найманці двічі обстріляли позиції з мінометів калібру 120. Неподалік Станиці Луганської вівся вогонь з гранатометів, а Новоолександрівки з гранатометів різних систем.

Нагадаємо, у неділю,19 березня, станом на 17:00 було відомо, що двоє українських військових отримали поранення внаслідок обстрілів з боку бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції. 

Як бойовики реагують на припинення економічних стосунків з окупованими територіями

Як бойовики реагують на припинення економічних стосунків з окупованими територіями

Повʼязані теми:

Наступна публікація