Полторак опублікував перші фото нової форми українських військових

Обновки отримають силовики різних видів військ. 

Міністр оборони України Степан Полторак показав фото нової форми українських військових, яку мають представити під час параду з нагоди Дня Незалежності

На своїй сторінці у Facebook глава оборонного відомства написав, що у бійців вислухали всі зауваження та побажання щодо зручності.

"Під час спілкування бійці висловили свої побажання та деякі зауваження, що обов'язково будуть взяті до уваги, адже створюємо форму для військовослужбовців, - вона не лише має мати гарний вигляд, а й бути зручною", - наголосив він.

Як повідомлялося раніше, у параді до 25-ї річниці Незалежності візьмуть участь понад 4 тис. силовиків та 200 тис. одиниць військової техніки. Підготовка військовослужбовців до шанованої дати відбуваються у Київському, Васильківському, Білоцерківському та Гончарівському гарнізонах. Жодної техніки з зони АТО для параду не вивозили.

На початку серпня президент України Петро Порошенко заявив, що параду до Дня Незалежності – бути. Адже це – найкраща нагода вшанувати подвиг українських воїнів та визначну дату для нашої держави. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація