Понад 100 обстрілів від бойовиків за добу: двоє загиблих та 16 постраждалих бійців. Дайджест АТО

Понад 100 обстрілів від бойовиків за добу: двоє загиблих та 16 постраждалих бійців. Дайджест АТО

Фото: Facebook/Роман Бочкала

Вогонь противники вели з БМП, мінометів та великокаліберних кулеметів.

За минулу добу 10 березня  в зоні АТО бойовики здійснили 107 обстрілів, при цьому двоє українських бійців загинули.

Ще 16 зазнали шкоди здоров'ю: дев'ятьох поранено, а сімох травмовано. Про це повідомляють в прес-центрі штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку 122 міліметрова артилерія противника вела вогонь по Водяному та Гнутовому. Танк та 120 міліметрові міномети – по Мар'їнці, 120 та 82 міліметрові міномети по Водяному, Миколаївці, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї загарбники обстріляли Тарамчук, Широкине, Павлопіль та Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП противника", — йдеться у повідомленні.

Що ж до Донецького напрямку, то по позиціях українських військових в районі Авдіївки  вогонь вели танки й міномети. З мінометів різних калібрів бойовики гатили по Кам'янці, Невельському, Зайцевому, Новолуганському, шахті Бутовці, Луганському. З гранатометів та стрілецької зброї – по Опитному, Новгородському, Кам'янці, шахті Бутовці, Зайцевому та Пісках. БМП вели вогонь по Луганському. 

"На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, зі 152 міліметрової артилерії – Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Валуйське, Новозванівку, Новоолександрівку", — також повідомили в штабі.

Нагадаємо, журналіст Роман Бочкала оприлюднив фото з території біля Ясинуватої Донецької області, яка постійно обстрілюється бойовиками, однак точних координат не розкрив. Він зазначив, що "якщо інтенсивність вогню залишиться колишньою, то скоро чіплятися не буде за що. Противник рівняє будови із землею. Б'є бронебійними. Танками, артилерією. Питання кількох місяців. Ця територія практично вся прострілюється. Потрібно або рухатися вперед або буде ще одна "випалена земля".

Бойовики обстрілюють Луганщину з "Градів"

Бойовики обстрілюють Луганщину з "Градів"

Повʼязані теми:

Наступна публікація