Понад 60 обстрілів з важкого озброєння та "Градів" й 2 загиблих військових. Дайджест АТО

Понад 60 обстрілів з важкого озброєння та "Градів" й 2 загиблих військових. Дайджест АТО

Фото: Міністерство оборони України

Бойовики вели більшість обстрілів з мінометів та важкої артилерії.

Загалом за минулу добу було зафіксовано 63 обстріли. Двоє українських військовослужбовців загинуло. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, більшість обстрілів вели саме з мінометів різних калібрів та важкої артилерії.

На Маріупольському напрямку зі 152 міліметрової артилерії, танків, БМП, гранатометів та стрілецької зброї вони обстрілювали Широкине, а зі 122 міліметрової – Талаківку. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці, та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новогригорівці, Гнутовому та Павлополю. А по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська піддали обстрілам РСЗВ БМ-21 "Град" Новозванівку, випустивши у бік наших позицій 20 снарядів. Тут же бойовики застосували і 122 міліметрову артилерію. Кримське, Новотошківське, Новозванівку, Водяне, Новоолександрівку та Попасну обстріляли зі 120 та 82 міліметрових мінометів.

На Донецькому напрямку також використовували міномети різних калібрів, обстрілюючи наші позиції в районі Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї – Новгородське, Кам'янку та Авдіївку.

Нагадаємо, бойовики не пустили на окупований Донбас гумвантаж від ООН.

Повʼязані теми:

Наступна публікація