Порошенко помилує жінку, щоб продовжити обмін заручників - Геращенко

Порошенко помилує жінку, щоб продовжити обмін заручників - Геращенко

Фото: Reuters

Вона здійснила серйозний злочин проти України.

Президент Петро Порошенко помилує жінку, яка скоїла серйозний злочин, щоб наблизити наступний етап звільнення заручників ОРДЛО.

Про це повідомила на засіданні погоджувальної ради парламенту 15 січня перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, передає Українська правда.

Вона зазначила, що глава держави поставив дуже чітке завдання, щоб між першою і другою хвилею звільнення має бути дуже короткий термін.

"Найближчим часом президент України помилує одну жінку – громадянку К., яка здійснила серйозний злочин проти держави Україна, для того, щоби – ми будемо очікувати – було далі продовжено роботу щодо звільнення наших військових, які достатньо довго утримуються на окупованих територіях", – сказала Геращенко.

Ірина Геращенко розповіла подробиці обміну заручниками та про можливі нові обміни

Ірина Геращенко розповіла подробиці обміну заручниками та про можливі нові обміни

Нагадаємо, 27 грудня на Донбасі відбувся перший і єдиний обмін полоненими у 2017 році між сторонами конфлікту. Українська влада передала сепаратистам 233 особи, а на контрольовану Києвом територію повернулися 73 заручники, ще одна звільнена громадянка повернулася до окупованого Донецька - до родичів.

За даними Служби безпеки України, в заручниках на Донбасі залишається ще 103 людини. Спецпредставник України з гуманітарних питань у Тристоронній контактній групи Віктор Медведчук заявив, що наступний обмін може відбутися в січні 2018 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація