Порошенко відвідав військових у звільненій від терористів Катеринівці

Порошенко відвідав військових у звільненій від терористів Катеринівці

Порошенко у Катеринівці / Фото: Twitter/Цеголко

Він заявив, що Катеринівка не буде "сірою зоною".

Президент України Петро Порошенко відвідав нещодавно звільнений від бойовиків "ЛНР" населені пункти Катеринівка і  Золоте.

Про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко.

"Президент відвідав визволену Катеринівку і Золоте на Луганщині, де збудовано контрольно пропускний пункт через лінію зіткнення, але його роботу заблокували постійними обстрілами російські окупанти", - написав він.

За словами прес-секретаря Порошенка, до ворожих позицій від зазначеного пункту всього 850 метрів. 

Президент заявив, що приїхав до Катеринівки, аби поспілкуватися з мешканцями.

Катеринівка стала символом миру. Збройні Сили звільнили її без жодного пострілу. І сьогодні тут майорить український...

Опубліковано Петром Порошенком 16 березень 2018 р.

"Саме тому я і прийняв рішення, щоб приїхати в Катеринівку. Бо це є символ – символ миру, символ звільнення українськими Збройними Силами без жодного пострілу. Для того, щоб не було ні російських, ні сепаратистських військ. Щоб захистити мирних мешканців Катеринівки", - сказав він під час візиту.

Він додав, що у селі щотижня має бути мобільний термінал "Ощадбанку" для отримання мешканцями пенсії та заробітної плати. 

"Щоб відновлювалось нормальне мирне життя. Щоб не було, як вони це називають "Катеринівка - сіра зона, тут нічого немає". От ми з цим не збираємось миритись. Ніяка тут не сіра зона", - сказав президент.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко призначив на посаду командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація