Порушене "перемир'я": за добу троє українських військових зазнали поранень

Порушене "перемир'я": за добу троє українських військових зазнали поранень

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Понад чотири години бойовики обстрілювали позиції української армії у районі Світлодарської дуги.

Із 19.00 минулої доби бойовики не порушували режим припинення вогню – вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу. Однак загалом терористи шість разів порушували перемир’я.

Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Луганському напрямку понад чотири години бойовики обстрілювали позиції української армії у районі Світлодарської дуги. Спочатку з великокаліберних кулеметів і 120-мм мінометів обстрілювали війскових у Луганському, випустили неподалік цього населеного пункту близько півсотні боєприпасів. Згодом із кулеметів та гранатометів вели вогонь на підступах до Світлодарська.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 8 січня 2018 року Темна половин...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Monday, January 8, 2018

На Донецькому напрямку вони стріляли з важких мінометів калібру 120-мм по військових у Павлополі, а з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів – поблизу Талаківки. Довкола Новотроїцького бойовики також активізувалися в обідній час. Здебільшого застосовували стрілецьку зброю, включно зі снайперською, а пізніше додали гранатомети. У цьому районі українські військові відповіли зі стрілецької зброї та гранатометів.

Унаслідок обстрілів троє військовослужбовців Збройних Сил України зазнали поранень.

Нагадаємо, 7 січня під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку поранення зазнав 1 військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно доставлено до військово-медичної установи у важкому стані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація