Прес-секретар Авакова оприлюднив "фотодоказ" візиту бойовика Захарченка до секс-шопу

Прес-секретар Авакова оприлюднив "фотодоказ" візиту бойовика Захарченка до секс-шопу

Фото: Getty Images

Артем Шевченко не добирав слів, намагаючись дати характеристику бойовику.

Директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко оприлюднив фото нібито візиту ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка у секс-шопі.

За його твердженням, зображення він отримав із окупованого Донецька. При цьому Шевченка не надто добирав слів щодо бойовика. "Запам'ятайте саме так цю руськомирну тварюку. Готується до походу на Дніпро, Київ і далі захопити ненависну йому гейропу до британських островів", - написав Шевченко.

Слід зазначити, що дописувачі переконані, що оприлюднене фото скоріше за все є майстерною роботою з графічними програмами.

Втім, із Захарченка також покепкував інший терорист Ігор Безлер "Бес", який захоплював Горлівку Донецької області.

Раніше Захарченко заявив про необхідність "перезаснування держави Україна" після завершення війни на Донбасі. "Після війни необхідна дійсно широка дискусія, яка повинна вирішитися перезаснуванням держави і навіть новим облаштуванням того простору, яке раніше займала УРСР", - сказав головний терорист окупованої Донеччини.

Він заговорив про надання російській мові статусу державної в Україні, створення конфедерації та запровадження подвійного громадянства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація