Прокуратура Нідерландів може долучити інтерв’ю Гіркіна до справи про збиття MH17

Прокуратура Нідерландів може долучити інтерв’ю Гіркіна до справи про збиття MH17

Фото: УНІАН

Наразі там не можуть сказати, чи будуть вони вважатися як докази.

Прокуратура Нідерландів може долучити останні інтерв’ю терориста Ігоря Гіркіна до справи про збиття рейсу MH17 над Донбасом влітку 2014 року. Він є одним із головних підозрюваних у ній.

Про це у коментарі ТАСС розповів представник прокуратури Брехтьє ван де Мосдейк.

"Інтерв'ю можуть бути додані до справи, яка дужа велика і містить найрізноманітніші документи. Однак поки не зрозуміло, чи будуть певні інтерв'ю Гіркіна використані як докази. Я не можу сказати це зараз – підкреслив він.

Слухання у справі MH17 уже розпочалися в Нідерландах у березні цього року. Головними підозрюваними у збитті пасажирського літака вважають терористів Ігоря Гіркіна, Сергія Дубинського, Олега Пулатова та Леоніда Харченка.

Нагадаємо, ввечері 18 травня активісти пікетували офіс Дмитра Гордона через інтерв'ю з терористом та військовим злочинцем Ігорем Гіркіним-Стрєлковим. Гордон опублікував 4-годинну розмову з бойовиком, який одним з перших прийшов зі зброєю на український Донбас.

Також усього тиждень тому Гіркін дав інтерв’ю британській The Times, у якому заявив, що відчуває "моральну відповідальність" за загибель пасажирів рейсу MH17.

Навіщо Гордон люб'язно підігрував Гіркіну і Поклонській у власному інтерв'ю

Навіщо Гордон люб'язно підігрував Гіркіну і Поклонській у власному інтерв'ю

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Доповідь щодо MH17: оголошено імена підозрюваних
Наступна публікація