Протягом дня бойовики 35 разів обстріляли позиції українських військових. Хроніка АТО

Протягом дня бойовики 35 разів обстріляли позиції українських військових. Хроніка АТО

Українські військові в зоні АТО / Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Найбільшу кількість обстрілів зафіксували в районі Донецька.

Від початку сьогоднішньої доби і станом на 18:00 в зоні АТО на Донбасі бойовики 35 разів обстріляли позиції українських військових. Найгарячіше було в районі Донецька та навколишніх населених пунктів.

"Впродовж сьогоднішнього дня російські загарбники 35 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України в зоні проведення антитерористичної операції. Найбільше обстрілів вони здійснили поблизу Донецька. Зокрема, нанесли 6 прицільних вогневих ударів з мінометів по Широкіному та 5 – по Авдіївці. Під вогонь ворога з озброєння меншого калібру потрапили позиції українських захисників у Опитному, Луганському, Невельському та Пісках", – ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

На інших напрямках бойовики використовували тактику неприцільного вогню.

"Обстрілюючи наші опорні пункти із кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї в районах Майорська, Верхньоторецького та Новоселівки, ворожі розвідувально-диверсійні групи стріляли хаотично, намагаючись виявити слабкі місця сил АТО. За вказаний період військовослужбовці Збройних сил України змушені були декілька разів відкривати вогонь у відповідь аби утримати свої позиції та зупинити ворога", – уточнили українські військові.

 

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 9 квітня 2016 року:Бойовики незаконних збройних формувань продов...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 квітня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація