Протягом доби бойовики били по військових з важкої артилерії по всіх напрямках

Протягом доби бойовики били по військових з важкої артилерії по всіх напрямках

Фото: Reuters

За добу бойовики відкрили вогонь 64 рази.

Протягом минулої доби бойовики активно використовували артилерію та гранатомети, вчинивши по позиціях військових загалом 64 обстріли. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО.

Згідно з повідомленням, на Маріупольському напрямку позиції українських військових двічі було обстріляно з 152 міліметрової артилерії в районі Мар'їнки та Широкиного. А зі 122 міліметрових артилерійських установок обстріляли Талаківку.

З мінометів різних калібрів бойовики гатили по Широкиному, Водяному, Талаківці, Красногорівці та Богданівці. З гранатометів різних типів, озброєння БМП та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Лебединському, Водяному, Павлополю, Широкиному, Тарамчуку, Талаківці. Наші позиції в районі Широкиного та Павлополя обстріляв і снайпер.

На Луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії російські окупаційні війська вели вогонь по Новозванівці та Троїцькому. З мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – по Кримському, Новозванівці, Валуйському, Малиновому, Новоолександрівці та Троїцькому.

Водночас, як повідомили у штабі, на Донецькому напрямку зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Тоненьке. З мінометів різних калібрів – Авдіївку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація