Протягом доби бойовики шість разів порушили досягнуті домовленості - ООС

Протягом доби бойовики шість разів порушили досягнуті домовленості - ООС

Фото: УНІАН

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Протягом минулої доби, 22 листопада, зафіксовано шість фактів порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 23 листопада. 

У передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з автоматичного станкового гранатомету, а неподалік Новолуганського – зі станкового протитанкового гранатомету. У районах населених пунктів Шуми та Водяне бойовики застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. З боку тимчасово окупованої Ужівки у напрямку Водяного окупанти здійснили дистанційне мінування позицій українських військ, використовуючи міни ПОМ-2.

"Про порушення режиму припинення вогню та зухвале використання заборонених мін збройними формуваннями Російської Федерації через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ",  - повідомили у зведенні.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку поточної доби, 23 листопада, уздовж лінії розмежування спостерігалася тиша, порушень домовленостей у районі проведення операції не виявлено.

Як повідомлялося, 69 українських військових, зниклих на Донбасі від початку бойових дій на сході України, досі залишаються нерозшуканими. Їхня доля невідома. Такі дані, станом на 17 листопада, повідомили у Кадровому центрі Збройних сил України Міністерства оборони.

Як триває розмінування Донбасу на гроші уряду Нідерландів

Як триває розмінування Донбасу на гроші уряду Нідерландів

Повʼязані теми:

Наступна публікація