Протягом доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Внаслідок обстрілів поранення отримав один військовослужбовець.

Протягом минулої доби, 25 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню: поранено військового.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 26 січня.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Південного збройні формування Російської Федерації двічі відкривали вогонь зі зброї різних видів. Окупанти застосували міномети 120-го калібру, протитанковий ракетний комплекс, станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Поблизу населеного пункту Хутір Вільний російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок цих обстрілів поранення отримав один військовослужбовець. Його шпиталізували до медичного закладу.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Тарамчука бойовики двічі відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Водяного, на Приазов’ї, та Павлополя окупанти використали стрілецьку зброю, а також підствольний гранатомет.

"На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - йдеться у повідомленні. 

Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Як повідомлялося, проєкт закону України "Про державну політику перехідного періоду" передбачатиме офіційне визнання Росії державою-агресором, про це повідомив віцепрем’єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. За його словами, відповідний драфт проєкту закону налічує понад 90 сторінок. Документ ще не є нормативно-правовим актом з точки зору визначених законодавством процедур. 

Важке поранення отримав боєць на Донбасі

Важке поранення отримав боєць на Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація