Провокація терористів: у Донецьку бойовики навмисно підірвали вантажівку із боєприпасами - Шкіряк

Провокація терористів: у Донецьку бойовики навмисно підірвали вантажівку із боєприпасами - Шкіряк

Фото: Reuters

Окрім вибуху вантажівки, бойовики здійснили кілька обстрілів Донецька з важкої артилерії.

У Донецьку бойовики навмисно підірвали власну вантажівку з боєприпасами, щоб потім звинуватити в цьому злочині українську сторону.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк у Facebook.

За його словами, окрім вибуху вантажівки, бойовики здійснили кілька цілеспрямованих обстрілів Донецька з важкої артилерії, попередньо з району Макіївки.

"Класика жанру. Звична ганебна технологія рашистів і цинічна провокація, спрямована виключно на спробу залякати, посіяти паніку і розпач серед самих жителів Донецька. Нині активно розкручують тему можливої "евакуації" з Донецька. Кремлівські тролі вже заговорили навіть про буцімто застосування ЗСУ "Точки-У".

"Путін налаштований надалі посилювати ескалацію конфлікту на Донбасі, а чергові інформаційні фейки потрібні йому для подальшого публічного виправдання своєї військової агресії проти України", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що раніше ЗСУ не стріляють по окупованому місту Донецьк, натомість російсько-окупаційні війська вдарили по Авдіївці, внаслідок чого загинули двоє людей і ще двоє поранені. Про це заявили у прес-центрі штабу АТО.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація