Пушилін "офіційно" очолив терористичну "ДНР"

Пушилін "офіційно" очолив терористичну "ДНР"

Фото: instagram.com/darcytheflyinghedgehog

Російський найманець склав присягу.

Бойовик Денис Пушилін "офіційно" став ватажком "ДНР".

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Як зазначається, новий ватажок склав присягу перед майже тисячею осіб, серед яких делегати з ЄС, РФ, "ЛНР", члени "уряду ДНР", депутати "Народної Ради", представники громадськості.

"Присягаюся під час здійснення повноважень голови "Донецької народної республіки" дотримуватися "Конституції ДНР" і законів, поважати і забезпечувати права і свободи людини і громадянина, з честю виконувати високі обов'язки голови "ДНР", вірно служити народу", - заявив Пушилін.

Згідно з "Конституцією ДНР", керувати "республікою" він буде протягом наступних п'яти років.

Нагадаємо, в центрі Донецька 31 серпня прогримів вибух біля кафе "Сепар", в результаті вибуху було вбито ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що до загибелі ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка може бути причетний Київ.  Служба безпеки України вважає це міжусобними війнами між терористами, які не можуть поділити владу та гроші.

7 вересня Пушиліна проголосили тимчасовим ватажком "ДНР".

11 листопада на окупованих територіях Донецької та Луганської областей відбулися організовані Росією незаконні вибори "глав" та "депутатів". Міжнародна спільнота та українська влада не визнають так звані вибори і закликають ігнорувати їх. Росії погрожують новими санкціями за організацію та проведення псевдовиборів. За результатами цих "виборів" прогнозовано перемогли ставленики Москви – Денис Пушилін та Леонід Пасічник. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація