Путін доручив вжити заходів щодо зниження відтоку населення з РФ

Путін доручив вжити заходів щодо зниження відтоку населення з РФ

Путін підписав новий указ: про що йдеться

У документі йдеться про йдеться про необхідність створення умов для повернення, зокрема з-за кордону, мешканців Донецької й Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Російський диктатор Володимир Путін вжив заходів щодо зниження відтоку населення з РФ.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Зазначається, що глава Кремля підписав указ, яким вносяться зміни до Концепції державної міграційної політики Росії на 2019-2025 роки.

В документі, зокрема, додається пункт, пов'язаний зі "збільшенням міграційного відтоку населення Російської Федерації за кордон" 2022 року.

"2022 року під впливом соціально-економічних умов, які змінилися, збільшився міграційний відтік населення за кордон. У зв'язку з цим потрібно вжити додаткових заходів щодо створення привабливих фінансових, соціальних та інших механізмів збереження людського капіталу, зниження відтоку населення РФ за кордон", - йдеться в зміненій концепції.

Крім того, Концепція доповнюється пунктом, в якому йдеться про необхідність створення умов для повернення, зокрема з-за кордону, мешканців Донецької й Луганської, Запорізької та Херсонської областей, які залишили в період проведення спеціальної військової операції місця постійного проживання.

В розділі Концепції про адаптацію іноземних громадян додається низка пунктів. Зокрема, про "вжиття заходів, спрямованих на недопущення будь-яких форм дискримінації іноземних громадян за ознаками расової, соціальної, національної або релігійної приналежності, їхньої соціальної виключності, маргіналізації та просторової сегрегації".

У Концепції йдеться про необхідність "забезпечення рівного доступу іноземних громадян, які законно перебувають на території РФ, до державних і муніципальних послуг".

Додамо, очільник Кремля Володимир Путін сподівається на те, що Захід припинить підтримувати Україну. Для диктатора головне - затягнути війну. Однак президент Байден дав чітко зрозуміти, що США беруть на себе відповідальність за нашу перемогу.

Читайте також:

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація