Росія перекидає техніку із Ростовської області до кордону - Reuters

Росія перекидає техніку із Ростовської області до кордону - Reuters

Із великої кількості авто та камуфляжу військових видалені розпізнавальні знаки / Фото: Reuters

Росіяни втричі збільшили кількість техніки на базі поруч із кордоном.

Російська армія продовжує зосереджуватися війська і сотні одиниць зброї, включаючи мобільні ракетні установки, танки і артилерію на імпровізованій базі недалеко від кордону з Україною.

Про це пише Reuters.

Із великої кількості авто та камуфляжу військових видалені розпізнавальні знаки.

Полігон "Кузьмінський", який розміщений за 50 км від кордону, яскраво ілюструє скупчення російських військових в цьому районі.

Нагадаємо, що Росія заперечує, що її військові беруть участь у конфлікті на Сході України.

У Міноборони РФ не можуть пояснити нарощування військових сил поруч із кордоном. Прості солдати вважали, що їх відправили на полігон для навчань.

Додамо, що питання про ймовірне вторгнення Росії в Україну недоречне, заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Reuters переконує, що військової техніки на базі утричі більше, ніж у березні 2015 року. Протягом останніх чотирьох днів Reuters зафіксував чотири товарняки із військовою технікою і військами, котрі рухаються із залізничною станції у Ростовській області. Поїзди доставили як мінімум 26 танків, 30 пускових установок "Ураган", десятки вантажівок, а також велику кількість бронетранспортерів і самохідних гаубиць.

Правозахисники переконують, що Ростовська область нині використовується як перевалочний пункт для військ на їх шляху в Україну.

Нагадаємо, що Reuters показав колону російських танків, які залізницею привезли до українського кордону

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація