Росія погрожує звільнити ватажків "ДНР", у разі втрати Ясинуватського плацдарму - розвідка

Росія погрожує звільнити ватажків "ДНР", у разі втрати Ясинуватського плацдарму - розвідка

Фото: Reuters

РФ хоче від бойовиків активних дій.

Росія попереджає керівництво терористичної "ДНР", що у разі втрати контролю над "Ясинуватським плацдармом" вони будуть зміщені зі своїх посад.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

"Представник РФ в ультимативній формі попередив керівництво т.зв. "ДНР", що у разі втрати контролю над "Ясинуватським плацдармом" вони будуть зміщені зі своїх посад", - повідомляє розвідка.

Зазначається, що військово-політичне керівництво РФ намагається примусити лідерів тимчасово-окупованих територій України до активізації бойових дій.

Нагадаємо, Захарченко привів у повну бойову готовність бойовиків "ДНР". Повідомляється, що Захарченко провів відеоконференцію з керівниками міських та районних "адміністрацій" та представниками "правоохоронних органів ДНР".

"В ході конференції Захарченко повідомив про свій наказ привести особовий склад бандформувань "ДНР" у всіх місцях дислокації в повну бойову готовність і наказав цивільним "адміністраціям" надавати повне сприяння командирам бойовиків. Також було акцентовано увагу на необхідності підготовки місць для евакуації жителів з н.п. Ясинувата, Макіївка і Донецьк "в разі наступу ЗСУ", - повідомляє Тимчук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація