Російські фірми возять туристів до "ДНР" за програмою "Донецьк нескорений" із відвіданням місць боїв

Російські фірми возять туристів до "ДНР" за програмою "Донецьк нескорений" із відвіданням місць боїв

Фото: Reuters

Росіянам пропонують проживання у чотиризірковому готелі у центрі окупованого Донецька.

Російські компанії пропонують туристичні тури на окупованих територіях Донбасу, діючи через неконтрольовані України ділянки російсько-українського кордону.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook нардеп, очільник Центру військово-політичних досліджень, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Таганрозькою транспортною компанією Sudakov-Travel (офіс в Ростов-на-Дону за адресою вул. Соціалістична, 74) і туристичною фірмою "Супутник-Південь" (філія - за тією ж адресою в Ростові-на-Дону ) пропонуються "туристичні тури" в окуповані райони Донецької області ("ДНР") під назвою "Донецьк Нескорений".

За даними Тимчука, у "стандартний" триденний тур, вартістю 20 тисяч руб. із людини, входить "розміщення в готелі 4* у центрі Донецька", відвідування Савур-Могили, відвідування стрілецького клубу "Артеміда" (Донецьк), екскурсія "Війна і Мир", а також відвідування місць боїв російських окупантів з ВСУ під Дебальцевим.

Нагадаємо, раніше Тимчук також повідомляв, що Росія відгороджується від "ЛДНР" парканом. Облаштування кордону проводиться з метою протидії нелегальній міграції та недопущенню переміщення зброї та контрабанди з ОРДЛО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація