Російські окупанти катують співробітників Запорізької АЕС, вибиваючи згоду на співпрацю - Енергоатом

Російські окупанти катують співробітників Запорізької АЕС, вибиваючи згоду на співпрацю - Енергоатом

Загарбники катують працівників ЗАЕС, лупцюють їх, вибиваючи згоду на співпрацю / Фото: Енергоатом

Навіть попри погрози, катування, шантаж та безупинні залякування, українці на ЗАЕС тримаються гідно і відмовляються співпрацювати з російськими окупантами.

На Запорізькій АЕС загарбники посилили тиск на працівників і під тортурами змушують їх підписувати контракти з росіянами.

Про це повідомляє "Енергоатом" у Telegram.

"У місті-супутнику тимчасово окупованої ЗАЕС Енергодарі рашисти суттєво посилили пошук тих українських атомників, які мужньо тримаються вже понад рік та не підписують трудові договори з фейковим АО "Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС" або іншим підприємством Росатома", - йдеться в дописі.

Зазначається, що загарбники катують працівників, кількох вони відлупцювали, вибиваючи згоду на співпрацю з агресором.

В "Енергоатомі" запевняють, що навіть попри погрози, катування, шантаж та безупинні залякування, українці на ЗАЕС тримаються гідно і відмовляються співпрацювати з російськими окупантами.

Нагадаємо, полковник запасу ЗСУ Роман Світан в інтерв’ю ТСН.ua розповів, що росіяни можуть завдати деякого ураження полігону ядерних відходів, щоб за допомогою "брудної бомби" розпорошити ядерні відходи по певній терторії та звинуватити в цьому Україну.

Зазначимо, що ЗАЕС захоплена від початку березня 2022 року. Окупанти перетворили її на свою військову базу, територія станції та машинні зали заміновані.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація