Російські ЗМІ підтвердили втечу "заступника" Захарченка "Ташкента" до Росії

Російські ЗМІ підтвердили втечу "заступника" Захарченка "Ташкента" до Росії

Олександр Тимофеєв / Фото: ВКонтакте

ЗМІ сепаратистів вже почали "поливати брудом" Тимофеєва.

Заступник ватажка незаконного збройного формування "ДНР", так званий "віце-прем'єр" Олександр Тимофеєв, поранений під час вбивства Олександра Захарченка, виїхав до Росії.

Інформацію підтвердило агентство "Інтерфакс".

Ватажок бойовиків Тимофеєв, більш відомий як "Ташкент", був "віце-прем'єром" та "міністром доходів і зборів" у "ДНР". Під час вибуху у кафе "Сєпар", внаслідок якого загинув ватажок терористів Олександр Захарченко, Тимофеєв отримав поранення. 

За даними агентства, Тимофеєв разом з радником Захарченка Олександром Казаковим покинули Донецьк та вирушили до Москви з метою забезпечити собі безпеку. Найближчим часом до Донецька вони повертатися не збираються. 

Водночас ЗМІ терористів вже почали критикувати Тимофеєва за його діяльність на посаді "міністра". За даними сепаратистського видання "ДАН", Тимофеєв привласнив шляхом захоплення підприємство "Колос Д" вартістю начебто 850 мільйонів рублів. 

Зазначається, що "Ташкент" користувався довірою, яку до нього проявляло "керівництво республіки", аби збагачуватися. Тим підприємцям, які намагалися захищатися від захоплення майна, загрожував у кращому випадку "підвал". 

Нагадаємо, у терористичній "ДНР" призначили нового ватажка замість вбитого Олександра Захарченка – ним став Денис Пушилін, який раніше був "спікером парламенту". У "республіці" також призначили "вибори" ватажка, адже нині Пушилін є "виконувачем обов'язків". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація