Сили ООС розпочали замінування акваторії Азовського моря

Сили ООС розпочали замінування акваторії Азовського моря

Наразі моряки проходять практичні навчання з донними мінами.

Тактична група "Тритон" розпочала активну фазу робіт із встановлення мінних загорож в акваторії Азовського моря. Про це повідомив пресцентр штабу Операції Об’єднаних сил.

Моряки з корабельно-катерного складу групи виконали план із відпрацювання алгоритму дій розрахунків щодо завантаження морських донних мін на судна. Роботі передувала теоретична частина. Згідно з планом бойової підготовки, учасники склали заліки та нормативи. "Вже пообіді екіпаж малого броньованого артилерійського катера "Лубни" відпрацював практичне виконання бойової вправи з завантаження морських донних мін на корабель, закріплення їх палубі та приведення бойової частини мін у готовність", - повідомили у штабі.

Як військові моряки готуються дати відсіч ворожому морському десанту #ООС #Операція_ОС Згідно з планом бойової...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 16 січня 2020 р.

Як зауважили у штабі ООС, в такий спосіб українські військові моряки готуються дати відсіч ворожому морському десанту. "Вже незабаром для корабельно-катерної групи буде спланований вихід в море щодо встановлення мінних полів вздовж десантно-небезпечної ділянки узбережжя Азовського моря", - наголосили представники командування. Також у пресцентрі наголосили, що тактична група "Тритон" входить до складу Об’єднаних сил на Донбасі.

На початку місяця біля Азовського узбережжя виявили корабель російської ФСБ, який здійснював розвідку. Після кількох обльотів над акваторією якірної стоянки морські авіатори примусили екіпаж російського корабля відійти від українського берега на відповідну відстань.

Росія подвоїла кількість військових кораблів в акваторії Азовського моря

Росія подвоїла кількість військових кораблів в акваторії Азовського моря

Повʼязані теми:

Наступна публікація