Ситуація на Донбасі: бойовики обстрілюють українські позиції із потужної артилерії

Ситуація на Донбасі: бойовики обстрілюють українські позиції із потужної артилерії

Фото: УНІАН

Унаслідок обстрілів поранення отримав один боєць ЗСУ.

За минулу добу, 11 серпня, бойовики ОРДЛО 34 рази відкривали вогонь по українських позиціях, в результаті чого один боєць ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Противник 34 рази відкривав вогонь по позиціях наших військ, у тому числі 4 рази із важкого озброєння. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП та протитанковими керованими ракетами. Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Новотошківського, Новозванівки, Новоолександрівки, Світлодарська, Новгородського, Новотроїцького, Красногорівки, Новомихайлівки, Богданівки, Гранітного, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного. Поряд із цим, противник обстріляв із мінометів калібром 82 мм наші позиції біля Лебединського, із ствольної артилерії калібром 122 мм – захисників Гнутового та Кримського. Внаслідок бойових дій один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Ранкове зведення на 07:00 12 серпня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 11 серпня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 11 серпня 2018 р.

Зазначається, що протягом поточної доби бойовики вже двічі відкривали вогонь із мінометів 82 мм та 120 мм, втрат немає.

За даними розвідки ЗСУ, під час бойових дій одного окупанта знищено, двоє дістали поранення.

Нагадаємо, раніше у своєму звіті ОБСЄ повідомила про те, що в Україну через неконтрольовану ділянку кордону з території Російської Федерації в'їхала колона техніки. На чолі колони був позашляховик "УАЗ", також до її складу входили 6 шестиколесних вантажівок "КамАЗ" з критими брезентом та вантажними відсіками, а також одна вантажівка з кунгом.

ОБСЄ зафіксувала незаконний в'їзд колони вантажівок з РФ на Донбас

ОБСЄ зафіксувала незаконний в'їзд колони вантажівок з РФ на Донбас

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація