Ситуація на Донбасі: бойовики обстрілюють українські позиції з мінометів, є поранені

Ситуація на Донбасі: бойовики обстрілюють українські позиції з мінометів, є поранені

Фото: gettyimages.com

Двоє бійців ООС отримали поранення.

За минулу добу, 11 грудня, бойовики ОРДЛО 11 разів обстрілювали українські позиції на Донбасі, в результаті чого двоє бійців Збройних сил України отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Опитне на Донецькому напрямку. Також, російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Зайцеве, що на Горлівському напрямку, Мар'їнка, Красногорівка, Невельське, Новомихайлівка, Славне, Північне - на Донецькому напрямку та по населеному пункту Чермалик на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Водночас, за даними розвідки, під час бойових дій 11 грудня, одного бойовика було знищено, а ще 5 – поранено. Від початку нинішньої доби зафіксовано лише один обстріл на Донецькому напрямку.

Зведення станом на 07:00 12 грудня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 11 грудня, російські окупаційні...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Вівторок, 11 грудня 2018 р.

Нагадаємо, окупанти провокують скандали на контрольно-пропускних пунктах лінії розмежування на Донбасі. Бойовики випускають людей під закриття пунктів перетину, тож українським прикордонникам щоразу доводиться подовжувати роботу, аби не зоставити людей ночувати просто неба.

Доба на фронті: один український військовий дістав поранень

Доба на фронті: один український військовий дістав поранень

Повʼязані теми:

Наступна публікація