Ситуація на Донбасі: бойовики здійснили шість обстрілів

Ситуація на Донбасі: бойовики здійснили шість обстрілів

Фото: УНІАН

Втрат серед українських бійців немає.

Протягом неділі, 10 травня від початку доби до 17:00, на Донбасі підтримувані Росією бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських військовослужбовців на передовій не було.

Бойовики стріляли із мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Військовослужбовці Об'єднаних сил рішуче відповіли на ворожі обстріли та продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. Наші воїни і в подальшому завжди готові негайно реагувати на можливі загрози з будь-яких напрямків", - зазначили в пресслужбі Об'єднаних сил.

Обстріли зафіксували в районі Авдіївки, Оріхового, Новотошківського.

"Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано. В районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил", - говориться в повідомленні.

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 10 травня 2020 року #ООС...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Неділя, 10 травня 2020 р.

Нагадаємо, в суботу, 9 травня, бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. Стріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед українських бійців не було.

За даними розвідки, 9 травня українські військовослужбовці знищили одного бойовика та ще чотирьох поранили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація