Ситуація на Донбасі: бойовики значно збільшили кількість обстрілів, є загиблі

Ситуація на Донбасі: бойовики значно збільшили кількість обстрілів, є загиблі

Двоє українських бійців загинули під час бойових дій.

За минулу добу, 13 грудня, бойовики ОРДЛО 22 рази обстрілювали українські позиції на Донбасі, в результаті чого двоє бійців Збройних сил України загинули.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку та в районі населених пунктів Водяне, Гнутове на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бойовики також вели вогонь з БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Кримське – на Луганському напрямку, в районі населеного пункту Новгородське, що на Горлівському напрямку, по населених пунктах Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Невельське - на Донецькому напрямку та позицій українських військових в районі населених пунктів Широкине та Водяне на Маріупольському напрямку.

Водночас, за даними розвідки, 13 грудня трьох бойовиків було знищено та четверо отримали поранення.

Зведення станом на 07:00 14 грудня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 13 грудня російські окупаційні...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 13 грудня 2018 р.

Протягом поточної доби представники незаконних збройних формувань вже двічі відкривали вогонь по позиціях українських військових в районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, окупанти провокують скандали на контрольно-пропускних пунктах лінії розмежування на Донбасі. Бойовики випускають людей під закриття пунктів перетину, тож українським прикордонникам щоразу доводиться подовжувати роботу, аби не зоставити людей ночувати просто неба.

Лікар-стоматолог з Лівану безкоштовно лікує зуби українським військовим на фронті

Лікар-стоматолог з Лівану безкоштовно лікує зуби українським військовим на фронті

Повʼязані теми:

Наступна публікація