Ситуація на Донбасі: один військовий поранений, двоє окупантів знищено

Ситуація на Донбасі: один військовий поранений, двоє окупантів знищено

Архівне фото / Фото: Facebook/Повернись живим

Українські військові дають адекватну відповідь на кожен обстріл.

Протягом суботи, 4 травня, бойовики на Сході України 16 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 і 82 мм мінометів. Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Обстріли велись в районі населених пунктів Авдіївка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Кам'янка, Лебединське, Чермалик, Піски, Мар'їнка, Талаківка, Лебединське, Новотроїцьке, Зайцеве, Луганське, Новоолександрівка та Золоте-4.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець отримав поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки двох окупантів було знищено, ще двох – поранено.

Зведення станом на 07:00 05 травня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 04 травня збройні формування...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 4 травня 2019 р.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Лебединське, з БМП та гранатометів різних систем біля населеного пункту Новоолександрівка. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. 

Як повідомлялося напередодні, у Донецькій області найманець "ДНР" добровільно здався правоохоронцям після того, як дізнався про можливість уникнути кримінальної відповідальності. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація