Ситуація на Донбасі: повністю завершилося розведення сил у Золотому, на передовій травмувався боєць

Ситуація на Донбасі: повністю завершилося розведення сил у Золотому, на передовій травмувався боєць

Фото: УНІАН

Бойовики відкривали вогонь чотири рази.

У середу, 27 листопада від початку доби до вечора, на передовій на Донбасі підтримувані Росією бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - ідеться у зведенні пресцентру Об'єднаних сил.

Обстріли були біля Південного, Шумів, Мар'їнки.

Унаслідок обстрілів бойову травму отримав один військовослужбовець Об’єднаних сил.

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 27.11.2019 #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Середа, 27 листопада 2019 р.

На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) ДСНС провела технічне обстеження ділянок місцевості з обох боків від дороги в районі лісосмуги та мосту. Здійснюються заходи моніторингу дотримання режиму "Тиша". Всього перевезено близько чотирьох тисяч пасажирів.

Cьогодні, о 12.00, на ділянці розведення №2, у районі Золотого Луганської області, за графіком закінчились заходи з розведення сил та засобів. Загалом, співробітники ДСНС обстежили 43,52 гектара території, вилучили 79 вибухонебезпечних предметів, демонтували шість бліндажів та три допоміжні споруди.

На ділянці розведення №3, в районі Богданівки Донецької області, силами та засобами ДСНС проведено розбирання двох допоміжних споруд. Вилучено два вибухонебезпечні предмети.

У вівторок, 26 листопада, бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню. Стріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гармат БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно. Учора втрат серед українських бійців не було.

Перші морози на Донбасі: як бійці переживають холод

Перші морози на Донбасі: як бійці переживають холод

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація