Стало відоме ім'я військового, який внаслідок ворожих обстрілів загинув на Донбасі

Стало відоме ім'я військового, який внаслідок ворожих обстрілів загинув на Донбасі

Фото: Associated Press

В останню путь сержанта Сардака проведуть у його рідній Одесі.

23 лютого в районі проведення ООС внаслідок ворожих обстрілів загинув сержант Дмитро Сардак. Під час обстрілу Сардак отримав осколкове поранення, не сумісне з життям.

Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування "Південь".

"Із сумом повідомляємо, що сьогодні, 23 лютого, під час виконання бойового завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів загинув військовослужбовець військової служби за контрактом окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка сержант Сардак Дмитро Романович та був легко поранений військовослужбовець військової служби за контрактом цієї ж бригади", – йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/okPivden

Під час обстрілу Сардак отримав осколкове поранення, несумісне з життям. Його терміново медичним автомобілем військової частини було доставлено до лікарняного закладу міста Світлодарськ, а потім до військово-медичного госпіталю міста Часів Яр.

В останню путь сержанта Сардака проведуть в його рідній Одесі. У загиблого залишилася дружина.

Нагадаємо, що напередодні бойовики 11 разів порушили перемир'я: один військовий загинув, двоє бійців отримали поранення.

Крым того, на Донбасі внаслідок пожежі в бліндажі загинули троє українських захисників. Тіла двох військовослужбовців, які могли перебувати в бліндажі під час пожежі, виявили під час розбирання конструкції. Одного бійця ООС із 90% опіків тіла евакуювали до опікового центру, однак врятувати його не вдалося. Військова служба правопорядку у Збройних силах розпочала перевірку. 

На Донбасі знову втрати: загинув український військовий

На Донбасі знову втрати: загинув український військовий

Повʼязані теми:

Наступна публікація