Танк та міномети гатили по Авдіївці, один боєць поранений. Дайджест АТО

Танк та міномети гатили по Авдіївці, один боєць поранений. Дайджест АТО

Фото: Reuters

За минулу добу було здійснено 59 обстрілів.

У зоні АТО бойовики продовжують в односторонньому порядку порушувати будь-які домовленості. За минулу добу загалом було зафіксовано 59 обстрілів. Одного українського військового поранено. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 120 та 82-міліметрових мінометів окупанти обстрілювали Широкине та Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Гнутове, Талаківку, Водяне, Павлопіль. По Тарамчуку та Широкиному вели вогонь БМП противника.

На Донецькому напрямку – зі 120 та 82 міліметрових мінометів загарбники обстріляли Авдіївку, Луганське та Опитне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Луганське, Зайцеве та Кам'янку. По Кам'янці вогонь вів і снайпер. По Авдіївці – танк.

На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів обстріляли Катеринівку та Новоолександрівку. З гранатометів – Станицю Луганську.

Нагадаємо, раніше в ООН повідомили, що ситуація на Донбасі може перетворитися на більш серйозну конфронтацію, яка може серйозно загрожувати регіональному та міжнародному миру й безпеці. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація