Терористи стріляли з ракетного комплексу та гранатометів, один боєць ЗСУ поранений - штаб ООС

Терористи стріляли з ракетного комплексу та гранатометів, один боєць ЗСУ поранений - штаб ООС

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Бойовики на Донбасі не припиняють провокацій.

Протягом доби, 17 січня, російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє штаб Операції об’єднаних сил на сторінці у соцмережі Facebook.

“У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник обстріляв з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу населеного пункту Південне та з мінометів калібру 82 мм., стрілецької зброї позиції наших військ в районі населеного пункту Кримське”, - йдеться у повідомленні.

Також в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" злочинці обстріляли позиції українських військових: в районі населеного пункту Піски – п'ять разів з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, двічі зі стрілецької зброї – в районі населеного пункту Невельське, поблизу селища Водяне – з гранатометів та стрілецької зброї. 

Крім того, противник вів вогонь по українських захисниках з гранатометів поблизу селища Славне та з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка, а також з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Опитне.

Зазначається, що внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 17 січня, троє окупантів загинуло. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню.

Нагадаємо, українські військовослужбовці, 16 січня, ліквідували 12 бойовиків незаконних бандформувань на сході України.

ОБСЄ пропонує ООН створити спільну миротворчу місію на Донбасі

ОБСЄ пропонує ООН створити спільну миротворчу місію на Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація