Тимчук розповів про поселення російських найманців у Макіївці та їхні зарплати

Тимчук розповів про поселення російських найманців у Макіївці та їхні зарплати

Фото: Getty Images

Контракт із найманцями для участі у війні на Сході триватиме до 2018 року.

В окупованій Макіївці в зоні АТО поселилися підрозділи російських найманців із Вологодської області РФ.

"Новачків" розмістили в гуртожитках Макіївського медучилища. Про це повідомляє Дмитро Тимчук, народний депутат України і координатор групи "Інформаційний спротив".

"В окупованій Макіївці, в гуртожитках Макіївського медичного училища розміщені підрозділи російських найманців з Вологодської області РФ, які нещодавно прибули з Росії", — написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Тимчук також додав, що контракт російських найманців передбачає зарплату близько 35 тисяч рублів на місяць. А перебувати на Сході вони мають до 2018 року.

"Контракт прибулих найманців передбачає зарплату близько 35 тисяч рублів на місяць, "надбавки" та "преміальні" залежно від посад і участі в бойових діях загальною сумою від 50 до 90 тисяч рублів на місяць. Термін дії контракту — до 2018 року", — заявив координатор "ІС".

Як повідомлялося раніше, російські військові в окупованому Криму незадоволені низькими зарплатами. Так, наразі надбавки можуть одержати лише ті, хто їздить у відрядження до "ЛНР" і "ДНР", щоб воювати проти України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація