Тиждень розпочався без втрат серед українських бійців на передовій. Ситуація на Донбасі

Тиждень розпочався без втрат серед українських бійців на передовій. Ситуація на Донбасі

Фото: УНІАН

Бойовики здійснили п'ять обстрілів.

У понеділок, 28 жовтня від початку доби до вечора, на передовій на Донбасі бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - ідеться у зведенні пресцентру Об'єднаних сил.

Впродовж понеділка втрат серед українських бійців не зафіксували.

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 28.10.2019

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 28.10.2019 #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 2 обстріли з великокаліберних кулеметів по позиціях Об'єднаних сил біля Невельського. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" російські окупаційні війська здійснили 3 обстріли наших позицій: біля Золотого-4 (поза межами ділянки розведення) – зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно; неподалік Попасної – зі стрілецької зброї; біля Травневого – з автоматичних гранатометів та зі стрілецької зброї. .Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано. 27 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Факти ворожого вогню було зафіксовано неподалік Мар'їнки, Березового, Водяного, Лебединського, Луганського, Новолуганського, Кримського, Золотого (поза межами ділянки розведення) та Травневого. За минулу добу, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. Вчора, представниками Національної поліції України та військовослужбовцями Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил серед цивільного населення розкрито 1 грабіж, 4 крадіжки, 6 шахрайств, 5 фактів незаконного поводження з наркотичними засобами та 1 злочин у сфері незаконного обігу вогнепальної зброї. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхали 18582 особи та 2446 транспортних засобів. У зворотному напрямку лінію зіткнення перетнули 16747 осіб та 2159 транспортних засобів. В пропуску через лінію розмежування, з різних причин, було відмовлено 36 особам. Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі. Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника.

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 28 жовтня 2019 р.

У неділю, 27 жовтня, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню. Стріляли із мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Учора обійшлося без втрат серед українських військовослужбовців.

Президент Зеленський у своєму зверненні пояснив дії щодо Донбасу

Президент Зеленський у своєму зверненні пояснив дії щодо Донбасу

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація