Тиждень розпочався без жодного пострілу на передовій. Ситуація на Донбасі

Тиждень розпочався без жодного пострілу на передовій. Ситуація на Донбасі

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Бойовики почали дотримуватися "хлібного" перемир'я.

На передовій на Донбасі, здається, настало "хлібне" перемир'я. Протягом понеділка, 22 липня від початку доби до вечора, бойовики не здійснили жодного обстрілу українських позицій, день минув без втрат.

Про це йдеться в зведенні пресцентру штабу операції Об'єднаних сил.

Учора, 21 липня, був один обстріл бойовиків.

"Збройні сили України дотримуються сталого режиму припинення вогню, тоді як збройні формування Російської Федерації та її найманці 1 раз порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї. Противник відкривав вогонь по наших захисниках з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів. Факти турбуючого вогню противника зафіксовано поблизу населеного пункту Хутір Вільний", - говориться в повідомленні.

Вечірній брифінг прес-центру Об’єднаних сил

Вечірній брифінг прес-центру Об’єднаних сил #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation#daily_statement Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано. Втрат з української сторони не зафіксовано. 21 липня Збройні Сили України дотримуються сталого режиму припинення вогню, тоді як збройні формування Російської Федерації та її найманці 1 раз порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї. Противник відкривав вогонь по наших захисниках з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів. Факти турбуючого вогню противника зафіксовано поблизу населеного пункту ХУТІР ВІЛЬНИЙ. 21 липня в районі проведення ООС представниками Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил розкрито 1 вбивство, 1 крадіжка та 3 факти незаконного поводження з наркотичними засобами. За підозрою в участі у складі збройних формувань Російської Федерації та її найманців затримано та передано до правоохоронних органів 3 особи. Виявлено 47 адміністративних правопорушень. Вчора через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхало понад 17000 осіб та 2300 транспортних засобів. 15500 осіб та 1800 транспортних засобів перетнули лінію зіткнення у зворотному напрямку. 27-ом особам було відмовлено в пропуску через лінію розмежування. Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі. Суспільно-політична та гуманітарна обстановка залишається під контролем Об'єднаних сил.

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 22 липня 2019 р.

Нагадаємо, про "хлібне" перемир'я домовилися під час переговорів у Мінську, воно настало о першій хвилині неділі, 21 липня.

Втрати та чергове перемир'я. Як минули парламентські вибори у зоні ООС

Втрати та чергове перемир'я. Як минули парламентські вибори у зоні ООС

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація