Третій день "тиші": від крупного калібру на Шахті Бутівка загинув військовий

Третій день "тиші": від крупного калібру на Шахті Бутівка загинув військовий

Фото: УНІАН

Позицію обстріляли з мінометів 120-го і 82-го калібрів.

Військовослужбовець однієї з механізованих бригад загинув сьогодні в районі Шахти Бутівка біля Донецька. Як повідомляє прес-центру штабу АТО, це сталося під час обстрілу українських позицій із мінометів.

"Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про режим припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим "Тиші", застосовують як стрілецьке, так і важке озброєння", - констатували в керівництві антитерористичної операції.

Там також повідомили, що станом на вечір 3 квітня нарахували 23 випадки порушення перемир'я з боку противника. Ударів зазнали Авдіївка, Бутівка, Кам'янка, Зайцеве, Піски та інші населені пункти неподалік Донецька. На південному напрямку противник обстріляв з великокаліберних кулеметів оборонців Широкиного, Чермалика та Красногорівки. Також були зафіксовані перестрілки з автоматів і робота снайпера.

"На Луганському напрямку, ворог вогнем мінометів калібру 120мм накривав українські позиції поруч Кримського. В окремих випадках, аби пригасити вогневу активність ворога, сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України загинули, ще двоє отримали поранення", - підсумували в штабі АТО.

Окупант влаштував інтенсивний обстріл українських оборонних позицій

Окупант влаштував інтенсивний обстріл українських оборонних позицій

Повʼязані теми:

Наступна публікація