"Третя сила" знищила ворожу позицію "Фурункул" і кількох бойовиків на Світлодарській дузі - волонтер

"Третя сила" знищила ворожу позицію "Фурункул" і кількох бойовиків на Світлодарській дузі - волонтер

Фото: УНІАН

Позиція бойовиків розташована там від 2015 року.

Українські військові на Донбасі після провокацій бойовиків на Світлодарській дузі знищили стару позицію під назвою "Фурункул" і двох терористів.

Про це повідомив волонтер Юрій Мисягін.

"А потім, коли вся аналітична робота була проведена з різних місць, по терористах почалася роздача "люлів". І добре, хочу вам сказати, почали роздавати. З одного боку підключилася небесна канцелярія і почався "метеоритний дощ", а з іншого одночасно почала працювати невідома "Третя сила", - пише він.

Со Светлодарской дуги снова и снова приходят хорошие новости. Террористам и почитателям "русского мира" на Донбассе, ох...

Опубліковано Юрієм Мысягиним 16 квітня 2018 р.

За словами волонтера, двоє бойовиків загинули внаслідок бою, ще двоє отримали поранення. Загалом знищено стару позицію терористів на Донбасі під назвою "Фурункул", розташовану на Світлодарській дузі від 2015 року. 

Також внаслідок вдалих дій українських військових було пошкоджено і знищено шість вогневих точок бойовиків, а також тимчасові вогневі позиції. 

Зазначається, що у цьому районі бойовики періодично вчиняли провокаційні обстріли українських позицій. Після цього військові у зоні відповідальності 54-ї бригади почали займатися збиранням аналітичної інформації щодо кількості людей, розташування тощо.

Нагадаємо, у районі окупованого Докучаєвська Донецької області бойовики влаштували збройні провокації, внаслідок чого загинуло 17 терористів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація