Троє загиблих військових і бій під Водяним. У штабі АТО повідомили про ситуацію на Донбасі

Троє загиблих військових і бій під Водяним. У штабі АТО повідомили про ситуацію на Донбасі

Архівне фото / Фото: Getty Images

Ворог застосувує зброю крупного калібру. 

Ситуація у зоні проведення АТО залишається напруженою – протягом 20 березня на Донбасі загинули троє військових, ще восьмеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО

За даними силовиків, найбільше обстрілів позицій ЗСУ з використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Бій з окупантами розв'язався поблизу Водяного.

"Так о 9.30, у районі населеного пункту Водяне, відбулось бойове зіткнення з ворогом, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 "Град", артилерію калібру 152 та 122 мм. По укріпленнях неподалік теж била артилерія 122 калібру", - йдеться у повідомленні.

Під Широкиним окупанти вели вогонь із мінометів та БМП.

Не припинялися ворожі обстріли і поблизу Авдіївки на Донецькому напрямку. Там російські окупанти обстріляли українські позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк.

По шахті Бутівка вівся вогонь з мінометів калібру 120 мм., а поруч Луганського  - з автоматичних гранатометів.

Тиші не було і на Луганському напрямку. Неподалік Троїцького ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського  - з СПГ, а в районі Трьохізбенки – ПТРК. 

Наразі Маріупольський напрямок є найгарячішим у зоні АТО.  За словами волонтерів, під Маріуполем точиться найпотужніший бій з окупантами з 2014 року.  Відео наслідків обстрілу Водяного дивіться за посиланням→. 

Маріупольський напрямок окупанти обстрілюють з усього наявного озброєння

Маріупольський напрямок окупанти обстрілюють з усього наявного озброєння

Повʼязані теми:

Наступна публікація