ТСН побувала на батьківщині вдови "Мотороли" та дізналась, що там думають про смерть бойовика

ТСН побувала на батьківщині вдови "Мотороли" та дізналась, що там думають про смерть бойовика

Фото: Олена Павлова Вконтакте

Бабуся дружини бойовика живе на підконтрольній Україні території.

Селище Нижня Семенівка під Слов'янськом, вулиця Попова, 60 - саме тут покійний "Моторола" й познайомився зі своєю обраницею Оленою. Її бабуся залишається жити на звільненій українській території і переконує, що доля онучки та її горе-чоловіка їй нецікава, йдеться у сюжеті ТСН.12:00.

Уродженка Слов'янська Олена познайомилася з терористом, коли він оглядав будинки місцевих для розташування терористичних позицій. В одному з інтерв'ю розповідав, що сам запропонував себе за зятя, не повідомляючи, що вже жонатий.

Провал терористичної операції зятя примусив новоспечених родичів терориста тікати. У одноповерховому будиночку залишилася тільки бабуся – каже, доля родичів їй більше нецікава.

- А з Оленкою, онучкою зв'язуєтесь?

- Ні, ні з ким я не зв'язуюсь, я на них розсердилась.

- А чого розсердились?

- Та так…

Смерть онуччиного зятя жінку поважного віку теж не вразила: "Я його бачила тільки раз. Звідки я знаю, кого вбили, кого прибили, кого винесли чи поховали, звідки я знаю".

Як мешканці Слов’янська сприйняли звістку про смерть терориста “Мотороли”

Як мешканці Слов’янська сприйняли звістку про смерть терориста “Мотороли”

Сум смерть терориста викликала лише у сусідки Олі – дівчина досі спілкується з вдовою "Мотороли".

"Я тільки вчора дізналася, що загинув її чоловік, я вчора плакала, теж засмучуюсь. Вона хотіла повернутися з мамою, але як, я не знаю", - каже дівчина.

У разі згадування про бойовика всі інші сусіди розповідають не про нього, а про війну.

Про "подвиги" "Мотороли" тут нагадує хіба один побитий смердючий вагончик та на ньому три літери "ДНР", які місцеві вирішили так і не зафарбовувати.

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", вбили ввечері 16 жовтня. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав. В угрупованні "ДНР" у вбивстві Павлова звинуватили "українську диверсійно-розвідувальну групу".

"Моторола" був одним із найжорстокіших бойовиків "ДНР". Зокрема, він розстріляв полоненого українського військового Ігоря Брановицкого. Сам "Моторола" зізнався у вбивстві 15 полонених військовослужбовців Збройних сил України. В Україні він був оголошений в розшук.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація