В Авдіївці горіли будинки місцевих через обстріли бойовиків

В Авдіївці горіли будинки місцевих через обстріли бойовиків

Фото: Getty Images

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО

На Донеччині, в Авдіївці горіли будинки мирних мешканців через обстріли з боку бойовиків. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО у Facebook.

Зазначається, що бойовики грубо порушили умови припинення вогню. У результаті обстрілів, декілька снарядів влучили у будинки місцевих.

"На даний час обстріл триває. Характер руйнувань та можливі жертви серед місцевих жителів уточнюються. Попередньо встановлено, що бандити застосували артилерійські системи калібру більше 100 мм, що суворо заборонено пунктами Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, бойовики активізувались із сутінками. Минулої доби противник 20 разів застосовував зброю проти українських воїнів. З передмістя тимчасово окупованого Донецька незаконні збройні формування знову обстрілювали українські укріплення в районі Авдіївки та Опитного. Там противник використовував стрілецьку зброю, гранатомети та 82-мм міномети. З такого ж озброєння бандити вели вогонь по опорних пунктах ЗС України поблизу Зайцевого, що неподалік Горлівки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація