"У будинку стрибав диван": очевидці розповіли про потужний обстріл поблизу Світлодарська

"У будинку стрибав диван": очевидці розповіли про потужний обстріл поблизу Світлодарська

Військові кажуть, що останній тиждень ворог починає атаки по кілька разів на добу.

Моменти тиші не розслабляють українських бійців на Світлодарській дузі, бо вони вже навчені досвідом, що атака окупантів може початися будь-якої миті. Ідилічні картини берегів місцевого водосховища не вводять військових в оману, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Ну, тут буває тиша, і так само може швидко бій може початися, моментально буквально – починаються прильоти", - каже військовослужбовець ЗСУ з позивним “Босяк”. Зараз у Світлодарську батьків нібито попросили не приводити малечу до дитячих садків та не відпускати до школи. "Неспокійно, шумно, вчора взагалі дуже шумно було! Он жінка в туалеті просиділа на дачі – і в будиночку диван ось так підстрибував", - розповіла мешканка Світлодарська Ганна Діденко.

На Світлодарській дузі ворог рясно гатить по українських позиціях

На Світлодарській дузі ворог рясно гатить по українських позиціях

Під ударом протягом тижня опинилися район Миронівського, селище Луганське, околиці Світлодарська та Новолуганського. За осколками і обсягами руйнувань військові припускають, що падали 120-міліметрові снаряди, котрі доповнювали артилерією калібру 152 мм. Напередодні перша хвиля масованої атаки розпочалася ще до сьомої ранку, а тривав обстріл понад годину. Вже о 16:00 дня розпочався наступний обстріл, котрий пошкодив житлові будівлі. "Двері вибило – це вже прикрутили. Дерево побило", - проводить екскурсію про руйнуванням своєї оселі місцева жителька пані Лідія Сергеєва.

Ближче до центру села напередодні після вибуху ворожого снаряда скалками одному із місцевих посікло ноги. Бійці кажуть, що поранення у чоловіка не важке, і загрози його життю немає.

Кореспондент ТСН Олександр Моторний

Повʼязані теми:

Наступна публікація