У Донецьку з вогнемета "Джміль" обстріляли штаб бойовиків, є вбиті та поранені - ЗМІ

У Донецьку з вогнемета "Джміль" обстріляли штаб бойовиків, є вбиті та поранені - ЗМІ

Фото: Вікіпедія

У результаті інциденту було вбито або поранено чотирьох бойовиків.

У середу, 22 листопада, невідомі обстріляли з реактивного піхотного вогнемета "Джміль" штаб окупаційних військ РФ.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на джерело.

Зазначається, що в результаті інциденту було вбито або поранено чотирьох бойовиків.

"Постріл влучив в кабінет командира бригади. Наразі невідомо, чи є він серед постраждалих від обстрілу", - зазначило джерело.

Раніше з'явилася інформація про вибухи на військових об'єктах окупантів в Донецьку.

"На двох військових об'єктах прогриміли вибухи. Є загиблі. Захарченко заборонив чиновникам коментувати події і попередив про запобігання витоку інформації в ЗМІ", - розповіло джерело.

Зазначається, що це сталося близько 18.00.

Крім того, співрозмовник агентства розповів деталі вибухів, що сталися напередодні в Донецьку. Зокрема, вибухи прогриміли, за попередніми даними, в районах штабу армійського корпусу та будівлі "міноборони" "ДНР".

Нагадаємо, 21 листопада центр окупованого Луганська перекрили люди зі зброєю.  Причиною цього ЗМІ називали конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким та очільником так званого "МВС ЛНР" Ігорем Корнетом.  Увечері 21 листопада з'явилося відео, як до окупованого Луганська увійшла велика колона вантажівок та військових з Донецька. На відео видно, що колона нараховує десятки машин. 

Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на лінії розмежування через загострення ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей. Прикордонники передбачають можливість ескалації конфлікту чи будь-яких провокативних дій з боку російських найманців.   

23 листопада радник глави МВС України Зорян Шкіряк повідомив про те, що Плотницький поїхав до РФ, а до окупованого Луганська стягнули військових регулярної армії РФ. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація