У Горлівці через вибух поблизу шахти загинули троє мирних жителів - ОБСЄ

У Горлівці через вибух поблизу шахти загинули троє мирних жителів - ОБСЄ

Фото: УНІАН

Загинули батько, син та племінник.

У Горлівці внаслідок спрацювання вибуховго пристрою поблизу шахти 6/7 загинули троє чоловіків. Загиблі були членами однієї родини - батько, син та племінник у віці 60, 35 і 39 років відповідно. 

Трагічний інцидент стався 30 жовтня, йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ від 21 листопада.

Про загибель батька і брата внаслідок інциденту повідомила жінка, яка представилася дочкою і сестрою двох з цих чоловіків. Вона розповіла про це телефоном 17 листопада. 

Жінка також показала команді Місії свідоцтва про смерть, згідно з якими, чоловіки загинули в Горлівці 30 жовтня від численних осколкових поранень, отриманих внаслідок вибуху предмета.

Того ж дня дружина третього загиблого також підтвердила спостерігачам загибель чоловіка і показала свідоцтво про смерть. Її чоловік помер від множинних осколкових поранень, спричинених вибуховонебезпечним пристроєм, що призвело до пошкодження внутрішніх органів, йдеться у свідоцтві. 

"Спостерігачі зіткнулися з перешкодами під час уточнення у медперсоналу обставин вищезазначених випадків жертв серед цивільного населення", - додали в звіті СММ ОБСЄ.

Нагадаємо:

  • 16 листопада районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі під час несення служби з охорони базового табору загинув 80-ї окремої десантно-штурмової бригади солдат Горошко Іван Сергійович, уродженець Кіровоградської області 1999 року народження. Обставини загибелі з'ясовуються.
  • 7 листопада на передовій у Луганській області загинув військовий з 80-ї десантно-штурмової бригади Олег Свинарик. Хлопцеві було всього 20 років, родом він з села Арламівська Воля Мостиського району Львівської області. Попередньо, він міг покінчити з собою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація