У Кадіївці згоріли 12 терористів "ЛНР" – волонтер

У Кадіївці згоріли 12 терористів "ЛНР" – волонтер

У Кадіївці згоріли 12 терористів "ЛНР" – волонтер

Фото: Луганський інформаційний центр

Розповідь про інцидент у казармі розмістив у соцмережах Юрій Мисягін.

В окупованому проросійськими терористичними групами місті Кадіївка (колишній Стаханов) на Луганщині згоріла казарма бойовиків. Про це повідомив у Facebook відомий український волонтер Юрій Мисягін.

Пока всех точных подробностей не знаю. Возможно на утро что-то будет ещё. Но того, что написано внизу ⬇ .... уже ох как...

Опубліковано Юрієм Мысягиним Четвер, 23 травня 2019 р.

З його слів, це сталося кілька днів тому. Подію він назвав "каменепадом із неба", причому це "каміння" падало тільки на приміщення бойовиків, котре від цього зайнялося. "Згоріло 12 осіб. Скільки підгоріло – поки точної інформації немає, але погорільців ой як немало", - зауважив автор публікації.

Він також повідомив, що вісьмох загиблих уже поховали на міському кладовищі. "Всі погорільці 1-го батальйону 6 полку. Того самого 6-го полку, який на тім тижні під час своєї ротації так добре відгріб від невідомої "третьої сили", що втратив 21 одиницю своєї гусеничної і колісної техніки. І ось знову кара настигла. Якийсь невезучий 6-й полк армії "ЛНР", - зауважив Мисягін.

Волонтер заявив, що до "каменепаду" може бути причетна 54-та бригада ЗСУ, до зони відповідальності котрої належить найближча ділянка фронту, або "знову невідома "третя сила". "Або, може, ще хтось", - додав Мисягін і наголосив, що наведена ним інформація може уточнюватися.

ЗСУ впритул підійшли до околиць населеного пункту, зайнятого бойовиками "ЛНР"

ЗСУ впритул підійшли до околиць населеного пункту, зайнятого бойовиками "ЛНР"

Повʼязані теми:

Наступна публікація