У Кремлі вимагають від "ЛДНР" активізувати пропаганду на підконтрольній Україні території – Тимчук

У Кремлі вимагають від "ЛДНР" активізувати пропаганду на підконтрольній Україні території – Тимчук

Ілюстрація. / Фото: vnews.agency

Пропагандистську роботу планують проводити із цільовою аудиторією в Донецькій та Луганській областях з використанням підконтрольних бойовикам ЗМІ, соцмереж , агентури на прифронтових територіях.

Російські куратори в "адміністраціях глав" так званих "ДНР" та "ЛНР" повідомили про вимогу адміністрації президента РФ щодо активізації цілеспрямованої інформаційно-пропагандистської роботи на підконтрольних Україні територіях.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук в Facebook.

Зазначається, що перш за все пропагандистську роботу планують проводити із цільовою аудиторією в Донецькій та Луганській областях з використанням підконтрольних бойовикам ЗМІ, соцмереж , агентури на прифронтових територіях.

"Пріоритетні теми - успіхи і досягнення в реалізації "Гуманітарної програми по возз'єднанню народу Донбасу", негативна соціально-економічна ситуація на підконтрольній Києву території, "зростання невдоволення українськими військовослужбовцями діями свого командування і української влади загалом", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, з метою реалізації цього завдання очікується прибуття найближчим часом в Донецьк і Луганськ додаткових груп "фахівців" з РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське окупаційне командування активізувало створення провокаційних матеріалів для того, щоб дискредитувати сили АТО та звинуватити їх у порушенні Мінських домовленостей. При цьому залучають "знімальні групи провідних російських телеканалів "Россия 1", "НТВ", "Рен ТВ" на Донецькому та Маріупольському напрямках, які для створення резонансних матеріалів використовують спеціально підготовлених провокаторів з числа місцевих мешканців". 

Фронтові зведення: один український воїн зазнав поранення на передовій

Фронтові зведення: один український воїн зазнав поранення на передовій

Повʼязані теми:

Наступна публікація