У Новоазовську російський військовий підірвав себе гранатою - розвідка

У Новоазовську російський військовий підірвав себе гранатою - розвідка

Фото: Архів

Унаслідок вибуху лейтенант загинув.

У Новоазовську командир взводу вчинив самогубство, підірвавши гранату у розташуванні підрозділу 9-го окремого мотострілецького полку 1-го АК.

Про це повідомили у службі зв'язків з громадськістю ГУ розвідки Міноборони.

"18 лютого цього року командир взводу лейтенант Дехтярьов Борис Олександрович вчинив самогубство, підірвавши гранату в розташуванні підрозділу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, унаслідок інциденту самогубця загинув, ще троє військовослужбовців ЗС РФ були поранені.

Нагадаємо, ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових.

18 лютого бойовики 55 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, 17 лютого - 47 разів, 16 лютого - 60 разів, 15 лютого - 79 разів. Вони застосовують 82-мм та 120-мм міномети, танки, гранатомети, зенітні установки та озброєння БМП. Особливо зухвалим актом став навмисний обстріл 16 січня автомобіля Спеціальної Моніторингової Місії (СММ) ОБСЄ.

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росію, яка ретельно керує діями бойовиків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація