У РФ депутат уникнув покарання за жорстоке вбивство дружини, вступивши до ПВК "Вагнер"

У РФ депутат уникнув покарання за жорстоке вбивство дружини, вступивши до ПВК "Вагнер"

52-річний Хаконов та його 35-річна дружина. / Фото: t.me/ENews112

52-річний депутат убив свою 35-річну дружину за те, що вона відмовилася зайнятися сексом, але замість колонії поїхав воювати проти України.

У РФ депутата місцевої райради з Красноярського краю Олександра Хаконова було засуджено за вбивство дружини до 9 років і 8 місяців колонії суворого режиму. Але політик зумів втік покарання, бо поїхав воювати до України у складі ПВК "Вагнер".

Про це повідомляє російське видання ngs24.ru.

У березні 2022 року 52-річний Хаконов убив свою 35-річну дружину. Між подружжям виникла сварка, в результаті чоловік схопив ніж і двічі встромив його в груди дружини. Потім він вивіз тіло до лісу.

За кілька годин депутат сам заявив у поліцію про зникнення дружини. Труп знайшли за кілька днів. На місці вбивства знайшли докази, їх показали підозрюваному, після чого Хаконов зізнався у вбивстві. Він стверджував, що запропонував дружині вступити з ним в статевий акт, але вона нібито відмовилася і "стала його принижувати як чоловіка".

За інформацією видання, Хаконов був завербований до лав ПВК "Вагнер" у СІЗО та уникнув відправлення до колонії. Під арештом він перебував від 4 квітня минулого року.

Раніше повідомлялося, що в Україні загинув російський депутат-комуніст, який воював у складі ПВК "Вагнер".

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали в Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація