У селищі-привиді на Приазов'ї військові зводять бліндажі, користуючись годинами тиші

У селищі-привиді на Приазов'ї військові зводять бліндажі, користуючись годинами тиші

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Поки в мирній Україні святкують Першотравень, смажать м'ясо та садять городи, військові копають шанці. 

На Приазов'ї військові використовують кілька годин тиші, готуючись до нових атак - копають шанці та зводять бліндажі, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Колись квітуче Водяне після обстрілів бойовиків перетворилося на селище-привид. Воно ще є на мапі Приазов'я, але в ньому вже майже не лишилося життя - лише земля в бур'янах, порожні вулиці та розбиті будинки.

"Артилерія працює доволі часто, коли навіть перемир'я. І в селі Водяне цілого дома немає", - розповів боєць Збройних сил України Денис.

На Приазов'ї бійці готуються до бою, користуючись декількома годинами затишшя

На Приазов'ї бійці готуються до бою, користуючись декількома годинами затишшя

Поки в мирній Україні святкують Першотравень, смажать м'ясо та садять городи, вони копають шанці. Удень, поки не стріляють, хлопці руками викидають кубометри землі.

Тут на передових позиціях немає свят, є рутина та війна. Бійці знають, що там у глибокому тилу, в столиці вже мало діла до фронту, але терпляче й буденно роблять свою армійську справу – захищають рідних.

"Така ситуація в країні, що треба знаходитись тут, захищати країну. Хай вони там ходять - наші дружини, сини та дочки, а ми будемо тут захищати їх, щоб не прийшли до нас", - каже боєць ЗСУ Віктор.

Ці солдати користуються кожною миттю затишшя, ріжуть дерево, зводять бліндажі й не спускають ока з ворога. Він дуже близько. І нагадування цьому - вже сотні вирв довкола.

Кореспондент ТСН Руслан Ярмолюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація